Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Martijn Willems

Martijn Willems
NVM-makelaar
Martijn Willems
"De sleutel tot succes is gewoon......met gebruikmaking van alle ter beschikking zijnde netwerken, lokale kennis en jarenlange ervaring in het gebied van de Cuijkse woningmakelaardij mijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij de aankoop of verkoop van de woning." Als Register Makelaar Taxateur Wonen ben ik aangesloten bij beroepsbranche NVM.
Alice van de Burgt
Commercieel medewerker
Alice van de Burgt
"Ik help u graag met het vinden van uw nieuwe (t)huis. U op de juiste manier begeleiden op gebied van aan- of verkoop van de woning is mijn uitdaging. Mij tref je vaak bij bezichtigingen op zaterdag en de andere werkdagen op mijn werkplek op kantoor. Loop gerust binnen bij ons aan de Maasburg voor meer informatie, ik help u graag verder!"
Linda Willems-Joosten
Administratief medewerker
Linda Willems-Joosten
"Ik ben er GEWOON.....op de achtergrond en waar nodig zet ik voor u en ons team een stap naar voren. Mijn uitdaging is om mensen iets extra's te kunnen bieden binnen het proces verhuizen. Zo is de verhuisbusservice, de verhuiskalender en het "eerste kuukse tiny office" tot stand gekomen. Het creatieve denkproces rondom onze organisatie is een passie geworden en daarnaast verzorg ik mede de administratie. "
Mirthe Pijnappels
Receptioniste
Mirthe Pijnappels
"Als u op zaterdag belt of op kantoor komt heet ik of mijn collega Jenna u welkom. Wij ondersteunen ons team met agendaplanning, koopaktes opstellen, brochures maken etc. Kunnen wij u een kopje koffie aanbieden op zaterdag?"
Frans Joosten
Borden specialist
Frans Joosten
"Ik kom graag de verkocht- en te koopborden plaatsen bij u. Mij zie je dagelijks rijden in het land van Cuijk met de bus van Martijn."