Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Martijn Willems

Martijn Willems
Martijn Willems
Register Makelaar Taxateur Wonen NVM
"De sleutel tot succes is gewoon......met gebruikmaking van alle ter beschikking zijnde netwerken, lokale kennis en jarenlange ervaring in het gebied van de Cuijkse woningmakelaardij mijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij de aankoop of verkoop van de woning." Als Register Makelaar Taxateur Wonen ben ik aangesloten bij beroepsbranche NVM.
Alice van de Burgt
Alice van de Burgt
Kandidaat Register Makelaar Taxateur Wonen
"Ik help u graag met het vinden van uw nieuwe (t)huis. U op de juiste manier begeleiden op gebied van aan- of verkoop van de woning is mijn uitdaging. Mij tref je vaak bij bezichtigingen of op kantoor. Loop gerust binnen bij ons aan de Maasburg voor meer informatie, ik help u graag verder!"
Kim Waskowskij
Kim Waskowskij
Commercieel binnendienst medewerker
Kim is onze nieuwste teamplayer! Kim is een teamplayer pur sang met veel ervaring in de makelaardij. Vanaf 2 september 2019 gaat zij ons team versterken in de binnendienst. Grote kans dus dat u haar aan de telefoon als eerste gaat spreken. Wij heten Kim van harte welkom, hopelijk u ook!
Mirthe Pijnappels
Mirthe Pijnappels
Administratief medewerker
"Als u belt of op kantoor komt, heet ik of een mijn collega's u van harte welkom. Ik ondersteun ons team met agendaplanning, telefoon, aktes opstellen etc. Wanneer mag ik u te woord staan?"
Jenna van Haren
Jenna van Haren
Telefoniste Receptioniste Zaterdag
"Op zaterdag ondersteun ik ons team van Makelaar Martijn Willems. Ik beantwoord vragen via de telefoon maar schenk ook net zo graag een kopje koffie of thee in voor onze klanten om vragen te kunnen beantwoorden op kantoor. Woningzoekenden en (ver)kopers vinden het fijn dat ik hen kan helpen in het weekend en ik vind het leuk om de klant verder te helpen. Graag tot ziens bij ons in de Maasburg!"
Linda Willems-Joosten
Linda Willems-Joosten
Administratief medewerker
"Ik ben er GEWOON.....op de achtergrond en waar nodig zet ik voor u en ons team een stap naar voren. Mijn uitdaging is om mensen iets extra's te kunnen bieden binnen het proces verhuizen. Zo is de verhuisbusservice, de verhuiskalender en het "eerste kuukse tiny office" tot stand gekomen. Het creatieve denkproces rondom onze organisatie is een passie geworden en daarnaast verzorg ik mede de administratie. "
Frans Joosten
Frans Joosten
Borden specialist
"Ik kom graag de verkocht- en te koopborden plaatsen bij u. Mij zie je dagelijks rijden in het land van Cuijk met de bus van Martijn."