Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Martijn Willems

Martijn Willems
Martijn Willems
Register Makelaar Taxateur Wonen NVM
"De sleutel tot succes is gewoon......met gebruikmaking van alle ter beschikking zijnde netwerken, lokale kennis en jarenlange ervaring in het gebied van de Cuijkse woningmakelaardij mijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij de aankoop of verkoop van de woning." Als Register Makelaar Taxateur Wonen ben ik aangesloten bij beroepsbranche NVM.
Alice van de Burgt
Alice van de Burgt
Kandidaat Register Makelaar Taxateur Wonen
"Ik help u graag met het vinden van uw nieuwe (t)huis. U op de juiste manier begeleiden op gebied van aan- of verkoop van de woning is mijn uitdaging. Mij tref je vaak bij bezichtigingen of op kantoor. Loop gerust binnen bij ons aan de Maasburg voor meer informatie, ik help u graag verder!"
Kim Waskowskij
Kim Waskowskij
Commercieel binnendienst medewerker
Kim is een teamplayer pur sang met veel ervaring in de makelaardij. Zij versterkt ons team als commercieel binnendienst medewerker. Grote kans dus dat u haar als eerste aan de telefoon spreekt. Kim begeleidt u graag met de eerste tot en met de laatste stap naar de verkoop of aankoop van uw woning.
Linda Willems-Joosten
Linda Willems-Joosten
Administratief medewerker
"Ik ben er GEWOON.....op de achtergrond en waar nodig zet ik voor u en ons team een stap naar voren. Mijn uitdaging is om mensen iets extra's te kunnen bieden binnen het proces verhuizen. Zo is de verhuisbusservice, de verhuiskalender en het "eerste kuukse tiny office" tot stand gekomen. Het creatieve denkproces rondom onze organisatie is een passie geworden en daarnaast verzorg ik mede de administratie. "
Frans Joosten
Frans Joosten
Borden specialist
"Ik kom graag de verkocht- en te koopborden plaatsen bij u. Mij zie je dagelijks rijden in het land van Cuijk met de bus van Martijn."