Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Martijn Willems

Martijn Willems
NVM-makelaar
Martijn Willems
"De sleutel tot succes is gewoon......
met gebruikmaking van alle ter beschikking zijnde netwerken, lokale kennis en jarenlange ervaring in het gebied van de Cuijkse woningmakelaardij mijn klanten te zoveel mogelijk te ontzorgen bij de koop of verkoop van de woning." Ik ben beëdigd NVM-Makelaar / NVM- Taxateur.
Alice van de Burgt
Commercieel medewerker
Alice van de Burgt
"Ik help jou graag met het vinden van jouw nieuwe (t)huis. Jou op de juiste manier begeleiden op gebied van aankoop of verkoop van de woning is mijn uitdaging. Mijn wens is om de opleiding kandidaat-makelaar af te gaan ronden."
Linda Willems-Joosten
Administratief medewerker
Linda Willems-Joosten
"Ik ben er GEWOON.....
op de achtergrond en waar nodig zet ik voor u en ons team een stap naar voren"
Mark Broekmeijer
Commercieel medewerker
Mark Broekmeijer
"Ontmoeten en ontzorgen, twee prachtige begrippen welke mij aan het hart gaan. Sinds kort mag ik deze begrippen toepassen in de woningmarkt bij het team van Makelaar Martijn Willems. Ik hoop u snel te ontmoeten, zodat ik u kan ontzorgen met de (ver)koop van uw woning."
Mirthe Pijnappels
Receptioniste
Mirthe Pijnappels
"Op zaterdag help ik jou graag met het maken van afspraken met de makelaar. Ik ondersteun ons team met administratieve taken."
Frans Joosten
Borden specialist
Frans Joosten
"Ik kom graag de verkocht- en te koopborden plaatsen bij jou. Mij zie je vaak rijden in het land van Cuijk met de bus van Martijn."