Mijn favorieten

Taxatie

“We zijn een NVM-makelaar. Wat dat voor jou betekent? Perfecte service, een eerlijk antwoord op al jouw vragen én altijd de juiste (NWWI) taxatie.

Je wilt een goede en professionele (NWWI)taxatie van jouw woning laten uitvoeren. Maar wanneer is een taxatie nu verstandig? Stel dat je een waardebepaling nodig hebt in verband met een eventuele verkoop van je huidige woning of aankoop van je nieuwe woning. Mogelijk wil je juist weten wat je huis waard is in verband met de financiering van je woning, een opstalverzekering, een verbouwing of verandering van hypotheekvorm.

Van de taxatie stellen we een passend en deskundig rapport op, welke door elke Nederlandse geldverstrekker wordt geaccepteerd. Mede op basis van onze eigen inspectie, de kadastrale gegevens, het eigendomsbewijs en de tekeningen. En dat álles volgens de normen van de NVM en NWWI. Zo weet je altijd dat je taxatie overal wordt geaccepteerd en dat je te maken hebt met deskundige mensen met jarenlange ervaring. Een taxatie is ons voorwerk.

Of beter gezegd; ons huiswerk. En goed huiswerk levert goede resultaten op!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring